POP UP STENA - PROMO WALL 224 × 295 cm

  • Šifra: promo stena
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 268.40€
  • 219.60€

  • Brez DDV: 180.00€

To je stena ki je enostavno postavljiva ali pa zložljiva. Uporabna je za svečane dogodke za fotografiranja, za predstave ali izobraževanja. 

Posebnost naše ponudbe je da grafiko izdelamo s pripenjanjem na ježka, kar pomeni res enostavno montažo in demontažo. Ker se zavedamo, da običajno takšne stene potrebujete samo za en ali dva dogodka, vam steno prvič posodimo brezplačno. Pogoj je, da steno natisnemo mi! Ker so zahteve in potrebe različne se zavedamo, da je nekomu dovolj velika stena 224 × 224 cm, nekomu pa morda 885 × 224 cm. Zato je omogočeno združevanje sten v celoto. Grafiko tiskamo na ceradno mat platno 510g v visoki resoluciji. Steno po dogovoru tudi dostavimo in postavimo, ter na koncu pospravimo. Grafika po končanem dogodku ostane vam!

Priprava grafike: Če boste sami pripravljali grafiko, mora biti pripravljena v resoluciji 150 dpi, 1:1, priporočeno je da je datoteka shranjena v .pdf ali .jpg. Datoteko pošljete na naš elektronski naslov: info@pingvini.si. Če datoteke ne znate pripraviti sami, vam jo z veseljem pripravimo mi!


CENA VELJA ZA IZDELAVO GRAFIKE, STENA NI VŠTETA V CENO!

Oznake: promo wall